Kaj če sem zaključil/-a tečaj, a nisem prejel/-a potrdila?

Obstaja več možnih razlogov, zakaj še niste prejeli potrdila.

Da bi prejeli potrdilo, morate izpolniti vsaj 90 % nalog in pravilno rešiti vsaj 50 % nalog.

Preverite tudi, ali ste oddali dovolj medsebojnih pregledov za vsako od nalog za takšen pregled (naloge 4, 15, 23, 24, 25). Premajhno število medsebojnih pregledov je najpogostejši razlog, da potrdilo ni na voljo. Po tem boste morali počakati, da vaši odgovori prejmejo dovolj pregledov drugih sodelujočih. Če so vaše naloge prejele dovolj medsebojnih pregledov, obstaja možnost, da so bili nekateri vaši odgovori prijavljeni kot neželena vsebina (ali so prejeli zelo nizke ocene). V tem primeru jih bomo pregledali ročno.

O medsebojnih pregledih:

Za obdelavo odgovorov v obliki prostega besedila, ki se medsebojno pregledujejo, bo potrebnega nekaj časa, saj potrebujemo zadostno število pregledov. Poleg tega bomo ročno pregledali vse odgovore, ki prejmejo podpovprečne ocene, zaradi česar bo postopek trajal še dlje. Zato bodo morali nekateri sodelujoči na ocene in potrdila čakati dlje časa.

Če imate še vedno vprašanja v zvezi s potrdili, preveri v naši skupnosti na platform Circle. Le v primeru, da niti v tej objavi ne najdete odgovora, nam pošljite zasebno sporočilo na platformi Circle ali elektronsko sporočilo na naslov support@elementsofai.zendesk.com.

Ker želimo delo kakovostno opraviti, izdajanje potrdil zajema ročno delo in je zato dolgotrajno. Trudimo se, da bi postopek čim bolj poenostavili, in vas prosimo za razumevanje. ❤️

Čestitke vsem, ki ste že opravili tečaj ali pa ga boste opravili v prihodnje.